Pensiunea Dariana

|

Pensiunea Dariana ***

Adresă: Sat Scrind - Frasinet, Nr. 22
  Mărgău, 407386 , jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 277813

Mobil: +40 729 016278

Contact: Ghita and Silvia Bogdan

Număr camere: 8

Web: www.pensiune-dariana.ro

 

Descriere

La poalele Muntilor Vladeasa, in satul Scrind, la 55 km de Cluj Napoca si 110 km de Oradea gasiti Pensiunea Dariana***.

Oferim 8 camere duble confortabile si un apartament. Fiecare camera si apartamentul au baie proprie.

La primul etaj avem 2 camere cu pat matrimonial si 6 camere cu paturi duble. Fiecare camera are terasa. La parter este situat apartamentul care are 3 camere: 2 camere cu pat matrimonial si 1 camera cu 2 paturi si o baie.

Toate camerele au televizor.

Preturi 2011 (pret pe persoana pentru 1 noapte in camera dubla)
Pat + mic dejun: 60 Lei
Demipensiune: 80 Lei
Pensiune completa: 100 Lei
Camera single: + 50 Lei
Apartament (cu 3 camere:) 250 Lei/noapte pentru tot apartamentul, fara masa

Facilităţi

Activităţi

Va puteti relaxa pe terasa din fata pensiunii sau in curtea privata din spate care este dealtfel un spatiu ideal de joaca pentru copii. Freamatul padurii, cantecul pasarilor si muzica paraului din curte completeaza atmosfera. Dintre activitatile pe care le putem organiza pentru delectarea dumneavoastra amintim: - plimbari cu sania trasa de cai(iarna) - plimbari cu trasura trasa de cai - schi de tura(iarna) - calarie - drumetii pe trasee marcate - vizitarea stanei de oi si cina la stana - vizitarea pesterilor din imprejurimi - foc de tabara - petreceri de orice fel

Camere

Descriere (dotări)

La primul etaj avem 2 camere cu pat matrimonial si 6 camere cu paturi duble. Fiecare camera are terasa. La parter este situat apartamentul care are 3 camere: 2 camere cu pat matrimonial si 1 camera cu 2 paturi si o baie. Toate camerele au televizor.

Restaurant

Restaurantul are 80 de locuri.

Împrejurimi

Regiunea Scrind: face parte din Comuna Margau si se afla poalele de rasarit ale Muntilor Vladeasa (inaltime 1.848m). Acesta este cel mai inalt varf al Apusenilor de Vest. Scrind se intinde de-a lungul Raului Rachitele si la est are dealul Ruginoasa cu inaltimea de 1.200m. La nord de pensiune Raul Rachitele se uneste cu Raul Calata si la 5km distanta de pensiune intalniti un mic lac hidrologic. La sud satul are ca granita Parcul Natural Apuseni, care este cunoscut pentru formatiunile spectaculoase de calcar si pentru zecile de pesteri. Sunt numeroase drumuri forestiere, trasee marcate si poteci in toate directiile pentru drumetii. Traseele marcate sunt in special in Muntii Valadeasa. In vecinatate, in satul Rachitele se afla faimoasa Cascada a Miresei cu o cadere de apa de 35m. Scrind este pe drumul de acces spre Padis - Rezervatia Naturala binecunoscuta pentru "Cetatile Ponor" un fantastic carst natural cu 3 mari doline in care gasiti portalul unei pesteri inalt de de 70m. Lacul Fintanele are 25 km lungime si se afla la 10km de Pensiunea Dariana. Intr-o excursie de 16 Km puteti vizita Cetatea Medievala Bologa.

Dotări

Dotări generale:

  • RestaurantRestaurant

Dotări camere:

  • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • GrădinăGrădină
  • TerasăTerasă

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Dariana