Pensiunea Lora

|

Pensiunea Lora ***

Adresă: Nr. 17
  Gărâna, jud. Caraş-Severin, Romania

Telefon: +40 355 501010;+40 355 501011

Web: www.lupo-touring.ro

 

Comentarii

 
 
 
 

Am petrecut Revelionul 2010 in vila Lora apartinand firmei Lupo Touring. Ne-au intampinat cu intrebarea: "Aveti 4x4?" Cu toate ca nu mai ningea de o saptamana, drumul abrupt dela sosea pana la vila (aprox. 100m) era impracticabil. In vila am putut intra numai dupa ce am spart gheata groasa de pe trepte. Au pornit incalzirea numai dupa ce am ajuns acolo si apa calda am avut abia a doua zi. Odata cu caldura au inviat mustele. Erau foarte multe, foarte mari si infometate. Noroc ca am dus noi multe bunatati ... Camerele erau mici si urat mirositoare. Intre frigider si priza, era un cuier fixat in perete si a fost nevoie sa punem frigiderul pe cuier ca sa ajunga stecherul la priza. Asa am putut sa punem la rece bunatatile aduse de acasa, langa Prigatul lor, expirat din noiembrie. Salonul in care ne-am inghesuit, era de fapt o mansarda cu pretentii de apartament nuptial: o masa de patru persoane, doua fotolii, o canapea si un pat (singurul pat mare din vila), amplasat in singura incapere unde noi, cei 14 aradeni, urma sa petrecem Revelionul. Dupa oarece insistente, am mai primit o masa plianta si o banca si uite'asa s-a facut loc pentru vreo 10 persoane. Conform intelegerii, pe 1 ianuarie la pranz, urma sa servim o ciorbita acra la bistro-ul lor din sat. Ne-au primit cu lacat la usa, asa ca am mers la un restaurant de vis-a-vis unde am mancat ciorbita si am constatat ca la Garana poate sa fie si asa cum ne-am inchipuit noi. Astea au fost conditiile in care, pentru 166.6 lei/zi (numai cazarea) am asteptat si am intampinat anul 2010 la vila Lora, un loc de unde m-am bucurat ca un copil, cand am plecat acasa. Pentru conformitate, accesati link-ul http://www.lupo-touring.ro/cazare_main.htm, vila Lora, pozele 4 si 6. Si inca ceva: cica patronul e neamt, de fapt neamt plecat din Romania ...
 dumioldman2010-01-04 12:52:03

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Lora