Nu exista poza

|

Pensiunea Maria **

Adresă: Str. Poarta Nr. 149
  Bran, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 238018

Mobil: 0722 779 514

Web:

 

Descriere

Asezata in Bran, la 300 m de Dn 73, intr-o zona foarte linistita cu un peisaj deosebit, vila Maria va ofera conditii ideale pentru odihna si relaxare. Dispunde de 5 camere, bucatarie utilata, sala de mese, gratar, livada, curte spatioasa, loc de parcare si alte utilitati. Vila se inchiriaza si integral

Vila Maria este locul ideal pentru vacantele dumneavoastra, un loc pe care nu il veti uita niciodata - cu peisaje montane feerice, acces usor si cea mai buna gazduire.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, sala de mese, livada, loc amenajat de joaca

Facilitati camere: baie pe hol, incalzire centrala, baie in camera, camera cu

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Maria