Pensiunea Casa Lux

|

Pensiunea Casa Lux ***

Adresă: Calea Nationala, Nr. 167
  Botoşani, jud. Botoşani, Romania

Telefon: +40 231 510510

Mobil: +40 754 055452

Web: pensiuneacasalux.com

 

Descriere

Pensiunea “Casa Lux” va ofera dineuri, receptii, mese festive, mese de pranz , petreceri organizate oricand doriti, intotdeauna la nivelul de protocol impus de tipul evenimentului si de cerintele clientului.

Comentarii

 
 
 
 
Groaznic
Am fost cazata 2 nopti la aceasta pensiune in camera de 3 persoane (3 paturi), si este groaznica! In primul rand, camera nu se afla in cladirea din imagine, ci intr-o viluta din spate, si receptionistul, extrem de neprietenos, ne-a spus ca de aici apar si diferentele, asta dupa ce ne-a cazat si nu cand am rezervat camera.... Aceasta camera nu avea 3 paturi, pentru 3 persoane adulte, ci un pat dublu si unul mic, pentru copii, lucru care iar nu ni s-a adus la cunostinta! Apoi, nu existau: TV, aer conditionat, frigider. Prosoapele si paharele erau pentru 2 persoane, iar unul din prosoape era de-a dreptul jegos! In baie nu exista cadita de dus, este direct pe gresie, iar dupa ce faci dus nu mai poti intra in baie, pentru ca e ud peste tot. La geamuri nu exista plase, si ne-am chinuit cu o musca toata nosptea! Nu exista o oglinda in toata camera, si nu am putut sa vad cum imi vine rochia (de nunta) decat pana la sani, in oglinda de la baie.... In concluzie, este dezastru! Aveti grija, ca noua ne-a rezervat un prieten de acolo, care a mers sa si vada camera., insa i-a fost aratata o camera de 2 persoane, care era ok la prima vedere, si nu i s-a spus ca cea de trei persoane este total diferita!
 andreea2009-09-10 07:34:48

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Lux