Pensiunea Teleptean

|

Pensiunea Teleptean **

Adresă: Nr. 320
  Vadu Izei, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 330341

Mobil: +40 744 828898;+40 741 422281

Web: www.pensiunea-teleptean.ro

 

Descriere

Pensiunea “TELEPTEAN”, este o pensiune in stil maramureşan care imbină rusticul cu modernul având o capacitate de cazare de 22 locuri. Camerele frumos decorate şi luminate de razele soarelui pe tot parcursul zilei asigură mult confort si relaxare iar de pe terasa pensiuni poţi admira panorama intregului sat.

Comentarii

 
 
 
 
FOARTE FRUMOS
Gazde foarte primitoare, mincare diversificata si foarte gustoasa.
Desi vremea nu a tinut cu noi am vizitat tot ce se putea, din pacate nu am putut merge cu mocanita (programul era de joi pina duminica) noi plecind joi dimineata.

In ceea ce priveste masa nu pot spune decit ca m-am intors cu 2 kg in plus, dar a meritat.

Am avut parte de o seara maramureseana (cintec si joc) din parte gazdei.

Per toatal o minivacanta foarte placuta
 SILVIA_452010-06-17 11:05:17

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Teleptean