Vila Cerna

|

Vila Cerna **

Adresă: Str. Montana Nr. 125
  Baia Sprie, jud. Maramureş, Romania

Mobil: +40 742 550744;+40 746 976902

Fax: +40 262 262879

Web:

 

Descriere

Vila este situata in apropiere de Cavnic, la 20 de km,mogosa si Suior la 5km.

In zona se gasesc, de asemenea, numeroase monumente istorice: muzeul Vasile Lucaciu de la Sisesti 5 km,manastirea de la surdesti 15 km biserica de la plopis 15 km plus multe alte monumente istorice.

Tarife:
Camera cu pat simplu: 70 RON/noapte
Camera matrimonia: 90 RON/noapte
Apartament: 180 RON/noapte

Facilităţi

Servicii

Camera matrimoniala, Camera dubla, Camera single, Parcare proprie, Restaurant, Conexiune Internet, Baie cu dus, Cablu TV.

Obiective turistice

Daca cautati cazare in maramures, noi suntem cei mai apropiati de toate partiile de ski de la cavnic 20 km,mogosa si suior la 5km.mai sunt si monumentele istorice cum ar fii muzeul Vasile Lucaciu de la sisesti 5 km,manastirea de la surdesti 15 km biserica de la plopis 15 km plus multe alte monumente istorice.

Galerie Foto

Vila Cerna Baia SprieVila Cerna Baia Sprie / 1Vila Cerna Baia Sprie / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Cerna