Pensiunea

|

Pensiunea Klass ***

Adresă: Str. Teleferic, nr. 1
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 722 218749

Web:

 

Descriere

Pensiunea restaurant Klass, aflata la doar cateva secunde de partia de ski, va ofera cazare in 2 camere si 3 apartamente spatioase, cu baie in camera, televizor si balcon.

Facilitati cazare: TV in living, ATV, internet wireless, parcare, gradina/curte, teren de sport, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, bar, restaurant.

Facilitati camere: internet in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Galerie Foto

Pensiunea Klass Predeal / 1Pensiunea Klass Predeal / 2Pensiunea Klass Predeal / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Klass