Pensiunea Emil Partie

|

Pensiunea Emil Partie ***

Adresă: Str. T. Vladimirescu, Nr 12
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 455695

Mobil: +40 722 509770

Fax: +40 268 455695

Web:

 

Descriere

Pensiunea Emil Partie *** este situata in Predeal, la 50 m de teleschi, accesul fiind atat prin strada Teleferic cat si prin strada Tudor Vladimirescu.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, teren de sport, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, tichete de vacanta.

Facilitati camere: internet in camera, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, TV.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Emil Partie