Pensiunea

|

Pensiunea Dumbrava ****

Adresă: Str. Apa Rece, Nr. 1A
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 761 804623

Contact: Elisabeta Sofron

Web: www.cazare-pensiuneadumbrava.ro

 

Descriere

Pensiunea Dumbrava **** este situata intre doua locatii turistice de exceptie -statiunea Predeal (15 minute)* si orasul turistic Brasov ( 7 minute)*, la 5 minute* de Dn 1, in frumoasa zona Dambu Morii din Timisu de Jos.

Facilitati cazare: Frigider in unitate, Fax, Transport auto, TV in living, Internet wireless, Parcare, Gradina/curte, Acces la bucatarie, Jacuzzi, Terasa, Gratar/barbeque, Living, Sala de mese, Semineu, Loc amenajat de joaca.

Facilitati camere: Internet in camera, Uscator de par, Baie cu cada, Camere cu balcon, Jacuzzi in camera, Incalzire centrala, Baie in camera, TV.

Galerie Foto

Pensiunea Dumbrava Predeal / 1Pensiunea Dumbrava Predeal / 2Pensiunea Dumbrava Predeal / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Dumbrava