Vama Veche

Vama

 

Vama Veche, este o localitate de frontieră, aici aflându-se un important punct de trecere frontieră spre Bulgaria, Turcia, Grecia şi alte destinaţii din Orient sau Asia. O localitate mică, situată la câţiva km sud de 2 Mai a devenit un loc foarte căutat datorită atmosferei de nonconformism şi a preţurilor reduse la cazare şi masă.

Plaja: Plaja este relativ bună, are lăţimi care depăşesc 200 m pe alocuri şi ca şi la Costineşti un reper care dă o notă originală orizontului nautic îl reprezintă o veche epavă aflată la câteva sute de metri de mal.
Turiştii pot beneficia de cazare la particulari – case şi vile. Campingurile sunt alte locuri de cazare, unde turiştii îşi pot amplasa cortul pe perioada şederii în staţiune, sau în curţile localnicilor.

 

Galerie foto

Vama Veche / 1Vama Veche / 2Vama Veche / 3Vama Veche / 4Vama Veche / 5Vama Veche / 6Vama Veche / 7Vama Veche / 8Vama Veche / 9

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Litoral Marea Neagră Vama Veche