Techirghiol

Techirghiol

 

Oraş aflat în extremitatea de sud-est a României (jud. Constanţa), situat pe malul lacului Techirghiol (12 km pătraţi, adâncime de 10-15 m), la 16 km de oraşul Constanţa, aproape de Marea Neagră (3 km).

Lacul Techirghiol este cunoscut pentru calităţile apei sărate (mineralizate) şi a nămolului sapropelic, folosit în tratarea diferitelor maladii.

Activităţi, Obiective Turistice: Mănăstirea Sf. Maria a fost construită în jurul anului 1750 de bătrânii satului Maioreşti - jud. Mureş, din goruni străvechi, a fost împodobită cu o pictură naiva, în tempera pe lemn de meşterii zugravi ai satului. Acest lăcaş păstrându-şi şi destinaţia iniţială, aceea de Casă de Odihnă, pune la dispoziţia celor care doresc, o bază de tratament şi camere dotate la un nivel corespunzător turismului modern conform standardelor cele mai ridicate.

 

Galerie foto

Techirghiol / 1Techirghiol / 2Techirghiol / 3Techirghiol / 4Techirghiol / 5Techirghiol / 6Techirghiol / 7Techirghiol / 8Techirghiol / 9

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Litoral Marea Neagră Techirghiol