Complex Corsa

|

Complex Corsa **

Adresă: Costineşti, 907090, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 734443;+40 269 214670

Mobil: +40 745 547433

Fax: +40 269 217976

Web: www.complexcorsa.ro

 

Descriere

Complexul Corsa este situat în centrul staţiunii Costineşti la aprox 100 metri de plajă şi "înconjurat" de cele mai atractive locuri de recreere şi distracţie (discoteci, baruri, restaurante şi magazine).

Facilitati: Camere Fumători, Camere Nefumători, Cameră cu Dus, TV /, Cablu , Frigider în locaţie, Aer Condiţionat în unele camere, Internet în camere, Bar, Terasă Amenajată, Sală de conferinţe, Sală de protocol, Recepţie 24 ore, Parcare proprie gratuită, Acces animale casă, Plajă în apropiere, Încălzire centrală, Servicii, Curăţătorie, Maşini de spălat, Organizări evenimente.

Galerie Foto

Complex Corsa CostineştiComplex Corsa Costineşti / 1Complex Corsa Costineşti / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Complex Corsa