Hotel Turist

|

Hotel Turist **

Adresă: Str. Crinului Nr. 9
  Neptun, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 731172

Mobil: +40 724 339933

Fax: +40 241 731851

Web: www.hotelturist.ro

 

Descriere

Situat pe strada principală din staţiunea Neptun de lângă Constanta, la 50 de metri de gară şi la 200 de metri de plajă, hotelul recent renovat Turist vă oferă o vacanţă relaxantă.

Facilitati: Bar, Recepţie 24 de ore, Grădină, Terasă, Camere nefumători, Camere de familie, Seif, Încălzire, Cameră de bagaje, Aer condiţionat, Zonă pentru fumători, Restaurant, Terasă.

Servicii: Săli de conferinţă şi petreceri, Transfer aeroport, Centru de afaceri, Spălătorie, Serviciu de călcat îmbrăcăminte, Schimb valutar, Fax/Copiator.

Tarife :

- camera cu aer conditionat (+TV, frigider): 656 lei/sejur/persoana
- camera fara aer conditionat (+TV, frigider): 573 lei/sejur/persoana

Pretul include:
- cazare 6 nopti
- masa in valoare de 240 lei (bonuri valorice)
- TVA

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Turist