Hotel Oliver

|

Hotel Oliver ***

Adresă: B-dul Calea Bucuresti, Nr. 99
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 368 401055;+40 368 401066

Fax: +40 268 317333

Web: www.hoteloliver.ro

 

Descriere

Unul din cele mai luxoase hoteluri,un loc plăcut atât pentru odihnă cât şi pentru afaceri. Hotel Oliver vă oferă servicii şi dotări de 4 stele la preţ de 3 stele. Aveţi parte de o ambianţă plăcută ; vă puteţi bucura de liniştea din hotel şi de toate serviciile ce vă stau la dispoziţie.
Hotel OLIVER este dotat cu restaurant de3*, şi vă oferă toate condiţiile pentru a servi mâncăruri din bucătăria tradiţională românească şi bucătăria internaţională.

TARIFE:

Tarife in timpul saptamanii:
Camera single - 180 RON- mic dejun inclus
Camera dubla - 210 RON- mic dejun inclus
Apartament - 400 RON- mic dejun inclus

Tarife in weekend:
Camera single - 170 RON- mic dejun inclus
Camera dubla - 200 RON- mic dejun inclus
Apartament - 350 RON- mic dejun inclus

Localizare

Hotel Oliver se află pe artera principală din Braşov - B-dul Calea Bucureşti 99- la o distanţă de 1.5 km. de Primărie şi 2 km. de centrul vechi al Braşovului.

Facilităţi

Servicii

Restaurant, Parcare proprie în curte, Încălzire centrală, Sistem de avertizare a incendiilor, Sală de conferinţa, Recepţie, Bar, Telefon cu acces internaţional, Televiziune prin cablu, Acces nelimitat internet, Balcon sau terasă, Minibar.

Restaurant

Restaurantul vă oferă toate condiţiile pentru a servi mâncăruri din bucătăria tradiţionala românească şi bucătăria internaţională. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri şi poate găzdui o serie de evenimente, aniversări, mese festive, nunţi, botezuri, pt. care nu percepem chirie pe sală. La mese organizate meniurile propuse de noi pot fii modificate în funcţie de preferinţele dvs. culinare.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RecepţieRecepţie
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Hotel Oliver BraşovHotel Oliver Braşov / 1Hotel Oliver Braşov / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Oliver