Motel Casa Olteneasca

|

Motel Casa Olteneasca ***

Adresă: Aldesti, E81, Km7
  Goleşti, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 760068

Mobil: +40 744 532797

Fax: +40 250 760059

Web: www.casaolteneasca.ro

 

Descriere

Situat la 170 Km de Bucuresti si la 7 km de Rm.Valcea, motelul ofera conditii excelente de cazare, imbinand arhitectura, ambianta si ospitalitatea traditional-romaneasca cu confortul si dotarile indispensabile omului modern.
Motelul ofera cazare in 10 camere duble cu: televizor, telefon, balcon, grup sanitar propriu cu dus, room service si parcare pazita.
Restaurantul pastreaza in totalitate specificul si traditia olteneasca. Bucatele servite aici pastreaza gustul si parfumul celor ce se gaseau in hanurile de odinioara secretele prepararii lor pastrandu-se din generatie in generatie.Distinctie fac specialitatiile casei: muraturile casei preparate cu miere, preparatele de vanat caprioara si mistret, ostropel de prepelita cu mamaliguta, carnati de vanat de casa, pui de tara pe jar, sarmalute oltenesti, carne de la oala cu mamaliguta, ciolan de porc cu fasole, prepelita la gratar.
ORGANIZAM NUNTI, BOTEZURI, MESE FESTIVE, ZILE ONOMASTICE!

Tarife:
Camera dubla : de la 100 lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Casa Olteneasca