Arena

|

Arena Regia Hotel & Spa 5* *****

Adresă: Mamaia, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 607 920

Fax: +40 241 607 921

Web: www.marinaregia.com

 

Descriere

ARENA REGIA HOTEL & SPA***** at Marina Regia Residence
Beneficiind de o pozitie exceptionala in nordul statiunii Mamaia si de o intinsa plaja, Marina Regia Residence cuprinde un somptuos hotel & spa de 5*, un boutique hotel de 4*, vile de lux, un club elegant si un luxos cort ce poate fi inchiriat pentru evenimente. Marina Regia Residence va ofera o experienta de neegalat pe litoralul romanesc al Marii Negre prin combinatia inspirata de design, atentie la detalii si servicii de calitate ireprosabila.
Cu proportii clasice si o ambianta exclusivista, Arena Regia Hotel & Spa 5 * este locatia ideala pentru o vacanta la mare, un sejur de rasfat la spa, o calatorie de afaceri sau un eveniment special. Savurati ultimele noutati din bucataria de lux in cele doua elegante restaurante, si bucurati-va de extraordinarele facilitati beauty & health.
Arena Regia Hotel & Spa 5* ofera cazare in 63 de camere si 8 suite decorate original, oferind cel mai inalt confort.

Arena Regia Hotel & Spa 5* beneficiaza de doua restaurante somptuoase unde oaspetii nostri pot savura o bucatarie de lux intr-o atmosfera unica si eleganta.

Alegeti intre eleganta clasica a Restaurantului Arena si maiestuosul stil italian al Romeo & Juliet Restaurant . Somelierii nostri va stau la dispozitie pentru a va prezenta impresionanta noastra colectie de vinuri si va vor ajuta sa faceti alegerea perfecta.
Imperia Spa combina armonios cele mai noi tratamente senzoriale si de frumusete (Wellness Spa) cu terapii traditionale (Beauty & Health).
Va punem la dispozitie 17 cabinete gandite sa ofere o atmosfera eleganta si confortabila, dotate cu cele mai moderne si performante echipamente pentru a va oferi tratamente cu efecte incredibile. Dintre facilitati amintim: piscina interioara cu jacuzzi, cascada de apa pentru masaj cervical si contracurent, sauna umeda si finlandeza, spa pentru doi, manichiura si pedichiura precum si estetica faciala.

Unic pe litoralul romanesc este hamam-ul unde se desfasoara adevarate ritualuri senzoriale.

Imperia Spa va aduce un spa brand de top: Elemis, numarul 1 in materie de spa in Marea Britanie. La acestea se adauga brand-urile autohtone Gerovital si Pell Amar cu beneficii miraculoase asupra corpului.

Oferim programe balneologice cu traditie si tratamente anti-imbatranire cu Gerovital H3,Tratamentele au la baza namolul de Techirghiol, sarea de Bazna si plante terapeutice din zona montana, combinand modernul cu traditionalul in materie de balneologie si nu in ultimul rand cu profesionalismul personalului specializat.

Arena Regia Hotel & Spa 5* beneficiaza de o luxoasa piscina interioara inspirata de stilul Romei Antice, precum si de un infinity pool exterior si un bazin pentru copii.Delectati-va cu bauturi calde sau racoritoare de la bar in timp ce va relaxati la piscina.

Sala de fitness perfect proportionata va ofera o gama variata de aparatura de inalta performanta intr-o ambianta intima si relaxanta. Aveti acces la cele mai noi echipamente cardio si de forta care va vor satisface toate nevoile.

Arena Regia Hotel & Spa 5 * este locatia ideala pentru conferinte si evenimente corporate. Va oferim spatii (4 sali de conferinta) elegante complet echipate pentru orice fel de eveniment, de la intalniri restranse pana la conferinte si evenimente de mare anvergura.

Echipa noastra de evenimente va sta la dispozitie pentru a va ajuta cu toate aspectele organizarii, inclusiv cerinte de tehnologie si decoratiuni interioare.

Pentru ca experienta corporate a oaspetilor dumneavoastra sa fie completa, va punem la dispozitie 3 terenuri de tenis si unul de fotbal (cu nocturna) dar si o zona pe plaja unde se pot organiza diferite competitii si activitati.

Plaja Marina Regia este complet administrata si pazita de catre resort mentinand astfel un grad ridicat de igiena, confort si intimitate.
Complet echipata cu sezlonguri si umbrele, este cea mai generoasa plaja din nordul statiunii Mamaia (10,000 mp) oferind astfel posibilitatea desfasurarii de activitati diverse atat pentru adulti cat si pentru copii.
Plaja Marina Regia este certificata Blue Flag - certificat ecologic care asigura recunoasterea internationala a calitatii plajei si reprezinta o importanta garantie pentru turisti ca plaja pe care o viziteaza se afla printre cele mai bune din lume.
Beach Bar-ul Opium Garden amplasat pe plaja reprezinta locul ideal unde va puteti savura bautura sau cocktail-ul preferat si unde va puteti adaposti de soarele puternic in orele de varf.

Galerie Foto

 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 1 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 2 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 3 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 4 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 5 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 6 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 7 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 8 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 9 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 10 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 11 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 12 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 13 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 14 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 15 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 16 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 17 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 18 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 19 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 20 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 21 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 22 Arena Regia Hotel & Spa 5* Mamaia / 23

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Arena Regia Hotel & Spa 5*