Complex Briza Marii

|

Complex Briza Marii ***

Adresă: Str. Aleea Mercur Nr. 1
  Eforie Sud, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 748892

Mobil: +40 740 426328;+40 752 449168

Web:

 

Descriere

Complexul briza marii este situat la 100 de metri de malul marii si ofera turistilor 150 de camere dispuse in 10 vile. fiecare camera are 2-3 paturi, grup sanitar propriu, frigider, aer conditionat, cablu tv, apa calda non-stop. complexul este deservit de un restaurant modern 'picolo' - dotat cu aer conditionat, avand capacitate in interior si pe terasa de 300 de locuri.

In incinta complexului se mai afla o mini-discoteca, o piscina, acces gratuit internet wireless. complexul este situat intr-un parc plin cu verdeata. complexul Briza marii este condus de o echipa manegeriala cu experienta in domeniul turistic ce va poate asigura serviciile cele mai bune la cele mai accesibile preturi.

Tarife:

Pret minim: 50 RON
Pret maxim: 150 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Complex Briza Marii