Hotel Tristar

|

Hotel Tristar ***

Adresă: Str. Aries, Nr. 19
  Timişoara, jud. Timiş, Romania

Telefon: +40 256 489572

Mobil: +40 788 430970

Fax: +40 256 480181

Web:

 

Descriere

Hotel Tristar este situat in zona stadionului municipal, in incinta Casei Tineretului, unde veti gasi un ambient placut, confort si relaxare.

Hotelul dispune de 16 camere, dotate cu acces pe baza de cartela magnetica, aer conditionat, frigider, televizor prin cablu, telefon, baie cu dus, room service.

Dotari si servicii:restaurant, sala de conferinte cu 60 de locuri, room service, seif pentru valori, comenzi taxi, servicii spalatorie, servicii de secretariat, parcare proprie, acces internet de mare viteza, inchiriere laptop si fitness center.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Tristar