Hotel Savoy

|

Hotel Savoy ****

Adresă: Str. Splaiul Independentei Nr. 2
  Timişoara, jud. Timiş, Romania

Telefon: +40 256 249900

Fax: +40 256 275500

Web: hotelsavoytimisoara.ro

GPS: 45.7479 - 21.224317

 

Descriere

Situat în centrul Timişoarei, elegantul Hotel Savoy a păstrat faţadele originale din 1935, oferind camere renovate cu gust, cu elemente art deco.

Încântătorul restaurant intim serveşte o selecţie cuprinzătoare de mâncăruri clasice preparate de bucătarul-şef Gabriel Creţu. Restaurantul este deschis zilnic pentru micul dejun, prânz şi cină.

Servicii
închirieri auto, serviciu de transfer (gratuit), transfer de la/la aeroport (gratuit), recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator

General
ziare, seif, camere pentru nefumători, lift, încălzire, zonă pentru fumători

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Savoy