Nu exista poza

|

Hotel Decebal **

Adresă: Piaţa Gării Nr. 1
  Eforie Nord, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 741023;+40 241 742977

Web:

 

Descriere

HOTEL DECEBAL 2* - cazare in 22 camere duble cu paturi separate utilate cu minifrigider, TV+cablu, baie cu cabina de dus, parcare, 2 apartamete cu un dormitor utilat cu un pat matrimonial, un living spatios, aer conditionat, baie cu cabina cu dus, TV+cablu.

Facilitati generale: Gradina, Incalzire centrala, Parcare, Acces cu animale de companie, Restaurant, Acces gratar, Room-service, Organizare de evenimente speciale, Sala de conferinte, Bar, Receptie 24/24h, Spatiu pentru pastrat bagaje, Mic-dejun inclus in pret, Tichet vacanta.


Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Decebal