Hotel Traube

|

Hotel Traube ***

Adresă: Str. Regele Ferdinand, Nr. 16
  Mediaş, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 844898

Fax: +40 269 832000

Web: hoteltraube.ro

 

Descriere

Hotelul Traube este situat în centrul istoric al oraşului Mediaş, aproape de Turnul cu Ceas al bisericii Sf. Margareta.

Camerele includ mobilier decorat cu motive săseşti şi sunt dotate toate cu aer condiţionat, minibar şi birou. Băile sunt prevăzute cu duş şi uscător de păr. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi de mare viteză.

Servicii
prânz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă nonstop, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator

General
seif, camere pentru nefumători, aer condiţionat, zonă pentru fumători

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Traube