Hotel Vestem

|

Hotel Vestem ***

Adresă: Intersectia DN 1 cu DN 7
  Dn1, jud. Sibiu, Romania

Telefon: +40 269 555705

Mobil: +40 734 313810;+40 725 910940

Număr camere: 26

Web: www.hotelvestem.ro

 

Descriere

Pentru cei care calatoresc insotiti, hotelul nostru pune la dispozitie 6 camere duble, cu aceleasi facilitati si dotari de calitate. Iar pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu, dar de aceeasi liniste si acelasi confort, avem 3 apartamente special amenajate cu birou de lucru si fotolii confortabile, pregatite pentru seri speciale! Si pentru ca ne place ca la noi sa va simtiti confortabil ca niste musafiri de mare cinste, va punem la dispozitie servicii de spalatorie si calcatorie, room service, precum si servicii de rent-a-car, ticketing si transfer aeroport.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, radio, cablu TV, minibar. Salonul primitor al restaurantului si barul ofera oaspetilor sai, intr-o ambianta placuta bauturi si preparate cu specific ramanesc si international.Aici se organizeaza mese festive, nunti si botezuri in care meniurile propuse, ambientul si detaliile specifice acestor evenimente completeaza cadrul festiv ales.
Puteti beneficia in acelasi timp de serviciile suplimentare oferite de hotel : parcare gratuita, transferuri pentru aeroport si centrul orasului la cerere, spalatorie si curatatorie, schimb valutar, room service, seif la Receptie, fax, internet wireless, xerox, camera pentru pastrat bagajele.

Localizare

Locatia hotelului nostru intr-o zona naturala atragatoare este ideala atat pentru cei care doresc sa petreaca o seara in confort si sa serveasca o masa traditionala cat si pentru cei care doresc sa aiba un sejur de cateva zile in care sa se bucure de frumusetea ariilor turistice din imprejurimi: Sibiu, Manastirea Sambata, Paltinis.

Facilităţi

Activităţi

Excursii in imprejurimi: vizitarea orasului Sibiu –muzeul Brukenthal, Piata Mare, Podul Mincinosilor, Manastirea Sambata, Organizarea de mese festive; Activitati la cerere : Paintball, Atv.

Servicii

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, cutie de valori, internet wireless, parcare, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV

Obiective turistice

Muzeul National Brukenthal In anul 1817 primul muzeu din Romania s-a deschis oficial la doar 7 ani de la deschiderea Galeriei Nationale din Londra, avand initial 1090 picturi din colectia particulara a baronului Samuel Brukenthal. Biserica Evanghelica din Gusterita O constructie romanica cu trei nave. Altarul poligonal sprijinit de contraforturi in trei trepte dateaza de la mij. Sec. XV. Deasupra altarului se afla un steag de vant datand din 1841. Turnul bisericii dateaza din 1742. Complexul Ursulinelor Cladirea ridicata in 1474 a fost manastire dominicana pina in 1543 Exteriorul bisericii are multe elemente gotice, originale, dintre care se remarca poarta principala, geamurile si stilpii de protectie. Palatul Brukenthal Palatul a fost construit de baronul Samuel von Brukenthal la 1786 in prezent adapostind Galeria de Arta si Biblioteca Muzeului National Brukenthal.

Restaurant

Pentru cei mai gurmanzi, dar si pentru cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra, bucatarii nostri sunt pregatiti sa va ofere preparate delicioase atat din bucataria traditionala, cat si din cea internationala. Cu o capacitate de 60 de locuri si alte 36 pe terasa, restaurantul nostru este alegerea perfecta pentru mese festive si evenimente dintre cele mai diverse.

Politică Hotel

Acceptare cărţi de credit

Carti de credit acceptate: Visa, Master Card, Maestro.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • TelevizorTelevizor
  • SeifSeif
  • FrigiderFrigider
  • Uscător de părUscător de păr

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Hotel Vestem Dn1Hotel Vestem Dn1 / 1Hotel Vestem Dn1 / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Vestem