Hotel Central

|

Hotel Central ****

Adresă: Piata Petrodava, Nr. 1-3
  Piatra Neamț, jud. Neamţ, Romania

Telefon: +40 233 216230;+40 233 216232

Fax: +40 233 223528;+40 233 214532

Web: www.hotelcentral.ro

 

Descriere

Central Plaza Hotel, situat în Piatra Neamt, Piatra Neamţ, este o alegere populară printre turişti. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Cu locaţia sa convenabilă, hotelul oferă acces facil la destinaţiile de neratat ale oraşului.

Central Plaza Hotel oferă servicii impecabile şi toate dotările esenţiale pentru a înviora turiştii. Facilităţile de top de la acest hotel includ loc pentru fumat, restaurant, servicii spălătorie, facilităţi pentru turişti cu handicap, parcare auto.

În plus, toate camerele de oaspeţi dispun de o gamă largă de dotări cum ar fi ziare zilnice, camere nefumători pentru a mulţumi şi cel mai exigent oaspete. În plus, ofertele de agrement găzduite de hotel vă asigură o multime de lucruri de făcut în timpul sejurului dumneavoastră. Central Plaza Hotel este destinaţia ta sigură pentru cazare de calitate la hotel din Piatra Neamţ.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Central