Hotel Regal

|

Hotel Regal **

Adresă: Costineşti, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 734010

Mobil: +40 722 214211

Fax: +40 241 734010

Contact: Adrian Mazilu

Web: www.vilaregal.ro

 

Descriere

Hotelul Regal clasificat la 2 stele + , situat la 50m de malul Marii Negre, intr-o zona linistita, cu o frumoasa curte interioara, dispune de 4 garsoniere si 48 camere spatioase, cu mobilier modern, grup sanitar propriu prevazut cu cada si cabina de dus in toate baile din hotel. Camerele sunt dotate cu minibar, televizor si aer conditionat .

Pentru servirea mesei va sta la dispozitie Terasa-Restaurant Regal amplasata vis-a-vis de Hotel Regal, cu iesire directa in fata Teatrului de Vara Costinesti. Hotelul va mai ofera 3 mese biliard, 1 masa de ping pong, posibilitate de discoteca, film, spectacole.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Regal