Nu exista poza

|

Hotel Nathan'S Villa *

Adresă: Str. Libertatii Nr. 8
  Sighișoara, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 772546

Web:

 

Descriere

Hotelul este localizat la un minut de raul Tarnava Mare, la 3 minute de mers pe jos de gara, 6 minute fata de cetate si la 2 minute fata de bazin.

Camerele noastre comfortabile si bucataria ofera toate facilitatile necesare calatorului. Personalul nostru poliglot, va sta mereu la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari. Dispunem de masa de biliard, internet, camera pentru bagaje, gratuit. Bucataria are soba, aragaz, cuptor cu microunde, frigider, prakitor de paine, ibric electric, filtru de cafea, precum si alte ustensile pentru gatit. Parcarea pazita este si ea disponibila.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Nathan'S Villa