Hotel Salina

|

Hotel Salina **

Adresă: Str. Unirii, Nr. 5
  Ocna Șugatag, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 374362

Fax: +40 262 374363

Web: www.hotelsalina.ro

 

Descriere

Când vizitaţi Ocna Şugatag, vă veţi simţi ca acasă la Hotel Salina, care oferă cazare şi servicii de calitate. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Cu locaţia sa convenabilă, hotelul oferă acces facil la destinaţiile de neratat ale oraşului.

Beneficiază de o plenitudine de servicii şi dotări de neegalat la acest hotel din Ocna Şugatag. Acest hotel furnizează centru de afaceri, restaurant, parcare auto, se admit animale de companie, room service pentru a asigura oaspeţilor noştri cel mai înalt grad de confort.

Acest hotel are 38 camere de oaspeţi minunat amenajate, fiecare incluzând camere nefumători. Facilităţile de recreere ale acestui hotel , care includ saună, grădină, piscină interioară, spa sunt proiectate pentru evadare şi relaxare. Hotel Salina este un loc ideal de cazare pentru turiştii ce caută şarm, confort şi comoditate în Ocna Şugatag.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Salina