Hotel Beta

|

Hotel Beta **

Adresă: Str. Giordano Bruno Nr. 1-3
  Cluj-Napoca, 400243, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 455290

Fax: +40 264 455290

Web: www.hotelbeta-cluj.ro

 

Descriere

Foarte bine pozitionat, pe drumul de acces in oras dinspre Zalau (E81), la 150 m de statia CFR, la 800 m de centrul orasului, Complexul hotelier BETA se identifica cu solutia ideala atat pentru turistii care doresc sa viziteze, cat si pentru oamenii de afaceri.
Hotelul BETA dispune de 49 de locuri in 23 de camere cochete cu 2 si 3 paturi, atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Acestea sunt dotate cu:

* baie moderna
* TV color cu 61 de programe
* telefon
* frigider (la cerere)


Se mai asigura :

* acces internet whireless gratuit
* servicii de fax-xerox
* servicii de spalat - calcat
* parcare proprie pazita pentru autoturisme si autocare
* sala de conferinte cu capacitate de 30 locuri
* plata prestatiilor cu card (POS)
* accesul facil la restaurantul propriu, unde la cerere se pot organiza

mese de afaceri, prezentari s.a.m.d.

Tarife:

Camera dubla in regim single: 110 RON

Camera dubla: 132 RON

Camera tripla: 174 RON

*Tarifele includ mic dejun, TVA si taxa hoteliera.

Localizare

Foarte bine poziţionat, pe drumul de acces în oraş dinspre Zalău (E81), la 150 m de staţia CFR, la 800 m de centrul oraşului, 400 m pâna la stadionul echipei CFR 1907, dar şi la 500 m de Parcul tehnologic TETAROM I, Complexul hotelier BETA se identifică cu soluţia ideală atât pentru turiştii care doresc să viziteze cu uşurinţă atracţiile cultural-istorice ale municipiului Cluj-Napoca, cât şi pentru oamenii de afaceri ale căror interese sunt localizate în zona industrială de nord şi nu numai.

Facilităţi

Servicii

Camere single, Duble şi triple, Baie în cameră, Telefon, TV cablu, Centrală termică proprie, Acces internet, Bar, Restaurant, Sală conferinţe, Parcare păzită, Schimb valutar, Acceptă card, Autogara proprie, Agenţie de turism proprie.

Sală de conferinţe

Sală de conferinţe, cu o capacitate de 30 de locuri, dotată cu flipchart, video-proiector, conexiune internet, Aer condiţionat, poate asigura în cele mai bune condiţii organizarea de cursuri, seminarii, prezentări, întâlniri şi mese de afaceri. În această ambianţă se organizează de mai mulţi ani cursuri de turism acreditate, în parteneriat cu institutul IRECSON Bucuresti.

Restaurant

În restaurantul elegant cu 80 de locuri sunt oferite, cu profesionalism, preparate din bucătăria românească şi internaţională, stropite cu o mare varietate de băuturi alcoolice şi nealcoolice. Zilnic, meniurile pensiune variate şi gustoase, la preţuri avantajoase, asigură un prânz complet servit în condiţii ireproşabile. La cerere se organizează mese festive, banchete, mese de afaceri, nunţi, botezuri.

Împrejurimi

Municipiul Cluj-Napoca se află în partea centrală a Transilvaniei. Se întinde pe o suprafaţa de 179,5 kmp. Înconjurat pe trei părţi de dealuri şi coline cu inălţimi între 500 şi 700 m, aspectul lui îmbracă forma unei adevărate cetăţi. Municipiul este situat în centrul judeţului Cluj, fiind reşedinţa acestuia.

Politică Hotel

Acceptare cărţi de credit

Se acceptă plata cu cardul.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • Baie cu cadăBaie cu cadă

Galerie Foto

Hotel Beta Cluj-NapocaHotel Beta Cluj-Napoca / 1Hotel Beta Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Beta