Motel Csillag

|

Motel Csillag **

Adresă: Str. Pictor Nagy Imre, Nr. 172/A
  Miercurea Ciuc, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 371025

Mobil: +40 744 590706;+40 748 198509

Web: www.csillagmotel.ro

 

Descriere

Motelul Csillag este situat la 2 km de la centrul orasului, la iesirea din oras spre sud, pe drumul national nr. 12, in Jigodin. Acest centru de repaus si relaxare este un punct de pornire favorabil de a face excursii in natura, si pentru a descoperi locurile interesante din imprejurimi, iar in timp de iarna este ideal pentru a face schi.
Hotelul dispune de 52 locuri in 21 camere cu 2, 3 si 4 paturi: 5 camere duble cu 2 paturi, 9 camere duble cu 1 pat dublu, 4 camere cu 3 paturi, 2 camera cu 4 paturi, 1 apartament; dotate cu baie proprie si televizor.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Csillag