Motel Nyiko

|

Motel Nyiko **

Adresă: DN 131A
  Lupeni, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 248187

Web: www.nyikomotel.ro

 

Descriere

Motelul Nyikó a fost deschis în anul 1999 dar infrastructura iniţială a fost modificată ulterior în 2004 conform cerinţelor pieţei turismului: pentru confortul oaspeţilor camerele de 4 persoane s-au modificat în camere double fiind construite şi 9 camere noi. Astăzi motelul dispune de 70 de locuri de cazare, astfel: o cameră single, 16 camere double, 6 camere cu 3 paturi şi o camere cu 4 paturi. Camerele sunt mobilate confortabil, dispun de baie proprie şi televizor. La cerere se oferă şi demipensiune în restaurantul motelului sau în grădina de vară. Dispunem de asemenea de o parcare închisă şi de o benzinărie, serviciile cărora pot fi folosite de către oaspeţi.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Nyiko