Hotel

|

Hotel Palace ****

Adresă: Venus, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 732065;+40 241 732037

Fax: +40 241 732065;+40 241 732037

Web: www.palacehotel.ro

 

Descriere

Hotelul este situat pe plaja Statiunii VENUS, pe litoralul romanesc al Marii Negre , oferind o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu si este clasificat la categoria 4*.

Camerele sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, canapea si fotolii, minibar, cablu TV, internet, telefon, baie proprie , balcon, aer conditionat, si au o capacitate de cazare de 400 locuri . Hotelul mai cuprinde trei baruri, restaurant, doua piscine, patru sali de conferinte cu o capacitate totala de 400 de locuri, parcare si o imensa curte proprie.

Galerie Foto

Hotel Palace Venus / 1Hotel Palace Venus / 2Hotel Palace Venus / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Palace