Hotel Iasicon

|

Hotel Iasicon **

Adresă: Lacu Roșu, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 380080

Mobil: +40 745 638581

Fax: +40 266 380081

Web: www.hoteliasicon.ro

 

Descriere

Situat în stațiunea Lacu Roșu, la 1 km de Lacul Roșu și Cheile Bicazului, Hotelul Iasicon este înconjurat de verdeaţă şi oferă un café-bar cu terasă în aer liber și un restaurant à la carte, care servește preparate din bucătăria tradițională românească. Parcarea privată cu supraveghere video este disponibilă gratuit.

Toate camerele au TV prin satelit și o baie cu duș şi articole de toaletă gratuite. Un uscător de păr este oferit la cerere. Unele camere au un balcon cu vedere la Munții Harghitei sau Suhardului.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Iasicon