Hotel Paradis Tureni

|

Hotel Paradis Tureni ***

Adresă: Str. Principala nr. 2
  Tureni, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 317200

Mobil: +40 744 539423

Fax: +40 264 317204

Web: www.paradis.ro

 

Descriere

Situat la doar 20 km de Cluj-Napoca si doar 10 km de orasul Turda, pe DN 1, in localitatea Tureni, HANUL TURENI ofera o experienta de neuitat turistilor care viziteaza zona Ardealului.
Restaurant Hanul Tureni reprezinta locul in care bucataria traditionala romaneasca este placut completata de autenticitatea decorului transilvanean.
Han Tureni, dispune de 29 camere, clasificate la standarde de 3 *, astfel: Duble matrimoniale(folosite si in regim single): 14 camere; Duble twin: 11 camere; Triple: 4 camere
Toate camerele Hanului Tureni dispun de baie proprie, TV prin cablu şi podele cu parchet.

Tarife:
Camera single: 99 Ron/noapte
Camera dubla: 129 Ron/noapte
Camera tripla: 149 Ron/noapte

Localizare

Hotel Paradis Tureni, situat la marginea localităţii Tureni, Hotel Paradis Tureni este punctul de plecare ideal pentru o serie de locaţii turistice, istorice şi de afaceri.

Facilităţi

Servicii

Transport gratuit Cluj-Napoca hotel (min. 3 persoane, Camere nefumători, Centrală termică proprie, Parcare auto păzită, Rent-a-car, Servicii de secretariat: fax, fotocopiere, acces internet (gratuit), Servicii de curăţătorie/spălătorie, Aparat lustruit pantofi, Sală conferinţă (40 locuri, technologie ultimă oră), Bar de zi (10 locuri), Room-service, Restaurant (140 locuri).

Camere

Descriere (dotări)

Hotelul vă pune la dispoziţie 58 de locuri de cazare în camere duble şi matrimoniale.

Restaurant

Restaurantul cu o capacitate de 150 locuri, vă pune la dispoziţie, într-un decor remarcabil şi exotic, feluri tradiţionale sau creaţii recente, o paletă diversificată de meniuri fiind pregătită să satisfacă gusturi rafinate şi oaspeţi exigenţi. Muzică în surdină, linişte reconfortantă, culori calde, spaţiu larg. Restaurantul este ideal pentru un prânz rapid sau o seară elegantă, o cină romantică la lumina lumânărilor sau o petrecere specială, o aniversare sau o întâlnire de afaceri.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • Camere nefumătoriNefumători

Galerie Foto

Hotel Paradis Tureni TureniHotel Paradis Tureni Tureni / 1Hotel Paradis Tureni Tureni / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Paradis Tureni