Hotel

|

Hotel Anna ***

Adresă: Bd. Ecaterina Teodoriu, Nr. 17
  Târgu Jiu, jud. Gorj, Romania

Telefon: +40 253 206333;+40 253 206334

Web: hotelanna.ro

 

Descriere

Hotelul Anna oferă camere mobilate simplu, cu acces gratuit la internet prin cablu şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu, chiar lângă centrul oraşului. Asigură facilităţi de masaj şi un bar modern cu terasă.

Toate camerele izolate fonic ale hotelului Anna sunt prevăzute cu minibar, birou şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Localizare

Localizat la cativa pasi de centrul orasului pe care Brancusi si-a pus amprenta monumentala, hotelul nostru ofera turistilor sansa de a cunoaste o zona mai putin explorata a turismului romanesc, dar fara indoiala de o frumusete incontestabila. Fie ca sunteti in cautarea sculpturilor brancusiene care a facut Targul Jiu faimos in toata lumea, fie ca doriti sa descoperiti imprejurimile, veti putea sta la cel mai confortabil hotel din zona.

Facilităţi

Servicii

Hotel Anna va ofera gratuit urmatoarele servicii:mic dejun bufet suedez, room-service, apel de trezire, comanda taxi, parcare pazita si supravegheata video, internet wireless, inchiriere umbrele de ploaie, materiale informare turistica, pat suplimentar pentru copil in 7 camere. De asemenea, puteti beneficia de o serie de servicii suplimentare contra cost:linie telefonica nationala si internationala, trimitere fax, consumatie minibar, spalatorie-uscatorie (proprie), rent-a-car (intermediere), inchiriere sala conferinte, catering pentru sala conferinte.

Camere

Descriere (dotări)

Hotel Anna dispune de 30 de spatii de cazare dintre care: 14 camere duble twin, 12 camere matrimoniale, 2 garsoniere si 2 apartamente. Pentru un confort la cel mai inalt nivel, unitatile noastre de cazare dispun de numeroase facilitati si dotari ce vor satisface si cele mai exigente dorinte: televizor LCD, cablu TV, internet wireless, telefon cu iesire directa, aer conditionat, minibar, seif, prosoape si halat de baie, feon, oglinda speciala pentru barbierit, cabina de dus cu hidromasaj, bideu.

Galerie Foto

Hotel Anna Târgu Jiu / 1Hotel Anna Târgu Jiu / 2Hotel Anna Târgu Jiu / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Anna