Hotel Ada Belle

|

Hotel Ada Belle ***

Adresă: Str. Pietii
  Braşov, 500007, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 411080

Fax: +40 268 411080

Web: www.adabelle.ro

GPS: 45.645503 - 25.599539

 

Descriere

Convenabil situat în centrul istoric al Braşovului aproape de instituţiile guvernamentale şi de un centru comercial, Hotel Adabelle este la 5 minute cu maşina de gara principală.

Proprietatea se bucură de o locaţie pitorească la poalele Muntelui Tâmpa, la 500 de metri de strada principală comercială, precum şi de faimoasa Biserică Neagră.

Energia solară este utilizată pentru încălzire şi sistemul de apă caldă pentru a utiliza combustibil convenţional cât mai puţin posibil.

Restaurantul din Hostel Adabelle este decorat în stil tradiţional german, servind micul dejun în fiecare zi. Alte mese trebuie să fie comandate cu 1 zi în avans.

Hostelul are de asemenea un bar 24/7 şi o sală de conferinţe de 40 de persoane unde se pot organiza nunţi, petreceri şi alte evenimente. Pentru copiii de la 5 la 14 ani, se pot organiza petreceri pentru copii.


Tarife 2013:

Single 100 Lei
Double 150 Lei
Apartament 260 Lei
Sala de conferinte 50 Lei/ora

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Ada Belle