Hotel Atrium

|

Hotel Atrium ***

Adresă: Str. Abatorului, Nr 11A
  Târgu Secuiesc, jud. Covasna, Romania

Telefon: +40 367 412223;+40 367 412224

Fax: +40 367 412225

Web: www.atrium-hotel.ro

 

Descriere

Hotelul ATRIUM este un hotel nou, o construcţie cu un design inedit, o exprimare al unui stil şi rafinament deosebit.

Hotelul reprezintă atât un loc ideal de recreere şi odihnă, cât şi un spaţiu potrivit pentru derularea unei întâlniri de afaceri.

Pe lângă faptul că este dotat cu toate facilităţile unui hotel de trei stele, punând la dispoziţia clienţilor o grădină de vară, sală de fitness, saună, jacuzzi, 2 terenuri de tenis, Hotelul ATRIUM dispune de asemenea de un lobby bar şi restaurant cu 200 locuri, care satisface gusturi culinare excepţionale şi permite organizarea diferitelor evenimente (nunţi, business meetings, banquets, petreceri de orice tip).

Galerie Foto

Hotel Atrium Târgu SecuiescHotel Atrium Târgu Secuiesc / 1Hotel Atrium Târgu Secuiesc / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Atrium