Hotel Castel

|

Hotel Castel ***

Adresă: Str. Izvorului, Nr. 2
  Sfantu gheorghe, jud. Covasna, Romania

Telefon: +40 267 318700;+40 267 318701;+40 267 318702

Fax: +40 267 318700

Web: www.hotelcastel.ro

 

Descriere

Hotelul Castel *** vă aşteaptă într-o atmosferă plăcută şi confortabilă, restaurantul vă stă la dispoziţia clienților cu preparate culinare de orice gust. În sala festivă avem posibilitatea de a organiza orice eveniment festiv chiar şi pentru 300 de persoane. Hotelul vă pune la dispoziţie locuri pentru 74 de persoane într-un apartament, camere triple, duble şi single. Camerele sunt dotate cu telefon, televizor cu cablu, internet free, baie separată (dus/wc). Alte facilităţi: parcare gratuită, biliard, tenis de masa, bar de zi. Scopul nostru este de a vă oferi ospitalitate excepţională intr-o ambianţă plăcută şi prietenoasă, să oferim tot ceea ce este pe placul oaspeţilor, să fie mulţumiţi şi să se întoarcă întotdeauna cu plăcere.


Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Castel