Hotel

|

Hotel Sunquest ***

Adresă: Venus, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 731389;+40 241 732202

Fax: +40 341 432 724;

Web: www.hotelsunquest.eu

 

Descriere

Situat în mijlocul unei suprafeţe de 10000 mp pe o proprietate privată liniştită, hotelul de 3 stele Sunquest este situat în staţiunea Venus, la 3 km nord de Mangalia, la distanţă de mers pe jos de plajă şi de centrul staţiunii.

Odihniţi-vă bine în camerele confortabile şi amenajate modern, cu diferite facilităţi.

Deconectaţi-vă la piscină cu băuturi răcoritoare şi cocktailuri de la baruld e la piscină sau pe tarasă, care are o vedere calmantă la grădină. Copiii dvs. se pot juca în piscina specială pentru copii.

Gustaţi preparate delicioase, tradiţionale româneşti şi internaţionale în restaurantul hotelului, unde puteţi începe de asemenea ziua cu un mic dejun din partea casei.

Dacă doriţi să călăriţi sau doriţi să încercaţi călăria, centrul de echitaţie Herghelia Mangalia nu este foarte departe de hotelul Sunquest, oferind lecţii de călărie.

Galerie Foto

Hotel Sunquest Venus / 1Hotel Sunquest Venus / 2Hotel Sunquest Venus / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Sunquest