Hotel Doina

|

Hotel Doina **

Adresă: Mamaia, jud. Constanţa, Romania

Telefon: 0241-831815

Fax: +40 241 831815

Web: www.hoteldoina.ro

 

Descriere

Hotelul Doina 2** este situat la intrarea in statiunea Mamaia, fiind al doilea din seria de 4 hoteluri de 10 etaje care se desfasoara dupa parcul acvatic Aqua Land.

Cazare:
Hotelul dispune de, 330 de camere, repartizate astfel:
- 262 camere cu 2 paturi , cu sau fara aer conditionat, dotate cu televizor,CATV, frigider, minibar si telefon international .

- 38 de apartamente care au living si dormitor, 2 televizoare, CATV, frigider cu minibar, telefon international , iar unele sunt dotate cu aer conditionat sau logie.

- 30 de camere pentru 1 sau 2 persoane cu pat matrimonial, dotate cu televizor, CATV, frigider cu minibar si telefon international.

Dotari generale:
- bar
- sala jocuri si internet
- casa de schimb valutar
- servicii de masaj de intretinere si general
- farmacie
La receptia hotelului aveti safe pentru valori, GRATUIT.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Doina