Nu exista poza

|

Hotel Meteor ***

Adresă: Jupiter, 905502, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 731306

Mobil: +40 722 208698

Fax: +40 241 731373

Web: www.hotel-meteor.ro

 

Descriere

Hotelul Meteor este situat la 20 m distanta fata de plaja si dispune de un numar de 223 camere din care 214 duble avand baie cu dus si 9 camere triple unde baia are cada.

Fiecare camera este dotata cu mobilier modern, tv, televiziune prin cablu, frigider. Designul modern al mobilierului si varietatea cromatica confera camerelor personalitate. Camerele au balcoane si vedere spre mare.
Hotel Meteor are restaurant propriu amplasat pe malul marii, cu capacitate de 800 de locuri si terasa cu 250 locuri.
Hotel Meteor are restaurant propriu amplasat pe malul mării, cu capacitate de 800 de locuri şi terasă cu 250 locuri. Hotelul Meteor dispune de o sală de conferinţe cu o capacitate de 180 de locuri, utilată complet pentru desfăşurarea activităţilor specifice.
• Bar de zi cu grădină interioară şi discotecă având 150 de locuri.
• Hotelul are spații verzi dotate cu scaune tip balansoar, mobilier de grădină şi umbrele.
• Parcarea hotelului este păzită.
• Recepția hotelului Meteor este spațioasă, modernă şi primitoare.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Meteor