Hotel Oltenia

|

Hotel Oltenia **

Adresă: Str. Dezrobirii, Nr. 2
  Eforie Sud, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 748393

Fax: +40 241 748837

Web:

 

Descriere

Bine situat în Eforie Sud, Hostel Oltenia este punctul ideal de plecare pentru excursiile dvs. în Eforie Sud. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Cu locaţia sa convenabilă, hotelul oferă acces facil la destinaţiile de neratat ale oraşului.

Hostel Oltenia oferă servicii impecabile şi toate dotările esenţiale pentru a înviora turiştii. Acest hotel oferă numeroase facilităţi în incintă pentru a satisface şi cei mai exigenti oaspeţi.

Toate camerele de oaspeţi dispun de facilităţi moderne pentru a asigura un sentiment de confort de neegalat. În plus, ofertele de agrement găzduite de hotel vă asigură o multime de lucruri de făcut în timpul sejurului dumneavoastră. Facilităţi superbe şi o locaţie excelentă fac din Hostel Oltenia locul perfect pentru a te delecta cu sejurul dvs. din Eforie Sud.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Oltenia