Hotel Sunset

|

Hotel Sunset ***

Adresă: Str. Clujului Nr. 71
  Turda, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 316191

Fax: +40 264 316191

Web: www.hotel.sunset.tourneo.ro

 

Descriere

Situat pe drumul european E60, la numai 15 minute de Cluj-Napoca complexul SunGarden zambeste lumii moderne la poarta dinspre nord a orasului Turda prin fatada sa de sticla si spatiile verzi ce-l inconjoara. E luminos si deschis, te imbie sa intri si, inca de la intrare, sa te cufunzi in ambianta aparte creata de culorile calde, elegante, de liniile curgatoare, elementele inedite si curajoase ale designului interior.
Cu o linie de conduita eleganta si cu personalitate, ne subscriem valorilor pe care le promovam si ne remarcam prin atitudinea impecabila a unei echipe performante, dedicate serviciului, ce isi asuma calitatea. Pentru a putea deservi cele mai inalte gusturi, la cele mai ridicate standarde, punem la dispozitia clientului o gama diversificata de servicii.

Facilităţi

Activităţi

Pentru amatorii de sporturi extreme avem ceva special: Catarari pe peretii Cheilor Turzii si Turului sau si mai spectaculos, trasee si catarari la Scarita Belioara, o rezervatie de o rara frumusete, cautata in special de turistii straini din Ungaria, Austria, Italia si Germania. Toate acestea cu instructori si ghizi profesionisti.

Servicii

Servicii gratuite: Room service, Fitness, Sauna, Jacuzzi, Rezervari bilete avion , Curse auto regulate , Tren, Apelari taxi, Trezire comandata, Parcare pazita Servicii taxabile: Spalatorie, Calcatorie, Transport aeroport Cluj-Napoca, Sala conferinte, Servicii de secretariat, Servicii de masaj, Agrement in aer liber ( terenuri de tennis si minifotbal cu nocturna), Agreement in sala ( bowling , billiard).

Obiective turistice

La 3 km nord vest sunt Cheile Turului, prin salbaticia lor cel putin la fel de spectaculoase ca si Cheile Turzii. Rezervatia Scarita-Belioara, infiintata in anul 1941, este situata in Muntii Apuseni, in masivul Muntele Mare, pe teritoriul comunelor Ocolis si Posaga. Principala cale de acces dinspre hotel este Valea Ariesuluii, de asemenea foarte impresionanta. Salina Turda a intrat in circuitul turistic in anul 1992. Microclimatul salinei este caracterizat de variatii anuale ale temperaturii cuprinse in limitele 11-12 C, umiditatea relativa de aproximativ 80%, presiunea aerului situata intre 747-752 mmHg si viteza de miscare a aerului in limitele 0,02-0,70m/sec. La 12 km vest sunt Cheile Turzii, un tezaur geologic, floristic si faunistic cu o varietate de peste 1000 de specii de plante. De o importanta stiintifica deosebita si de mare atractivitate turistica, Cheile Turzii, au fost declarate rezervatie naturala incepand cu anul 1938, devenind ulterior patrimoniu natural U.N.E.S.C.O., pe drept considerata una din cele mai de seama monumente ale naturii. Mai apoi Salina Turda, la doar 1 km de hotel spre oras. Impresionanta si nealterata incursiune in istorie si geologie, Salina Turda este locul de unde extrageau romanii sare pentru mare parte din imperiul lor.

Restaurant

Pentru o ocazie memorabila va invitam in elegantul restaurant din incinta hotelului, unde va stam la dispozitie pentru a va incanta cu preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala, grupate pe feluri si specialitati indelung alese pentru cele mai rafinate gusturi. De asemenea, restaurantul cu cele 120 de locuri, poate fi locul ideal pentru organizarea unor evenimente speciale: cocktailuri, nunti, botezuri, totul intr-o atmosfera de neuitat pentru invitatii dumneavoastra.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Room ServiceHandicapaţi
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • FitnessFitness
  • SaunăSaună
  • MasajMasaj

Galerie Foto

Hotel Sunset TurdaHotel Sunset Turda / 1Hotel Sunset Turda / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Sunset