Complex Nordiana

|

Complex Nordiana ***

Adresă: Sos. Constantei Nr. 57 C
  Mangalia, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 756526;+40 341 108015

Fax: +40 241 756266

Web: www.nordiana.ro

 

Descriere

Complexul Nordiana are un amplasament favorabil, fiind situat la 150 m de plaja cu acces facil la toate statiunile din sudul litoralului respectiv de la Olimp pana la 2 Mai si Vama Veche.

Complex Nordiana pune la dispozitia turistilor 13 camere duble amenajate in stil matrimonial sau single, precum si un apartament.

Spatiile de cazare dispun de telefon, tv color cu retea CATV, aer conditionat, minibar, grup sanitar propriu (dotat cu cabina de dus,feon, etc.), apa calda non-stop, incalzire prin centrala proprie, internet la cerere.

Facilitati:
* Restaurant.
* Sala de protocol.
* Bar de zi.
* Terasa de vara.
* Acces internet.
* Aer conditionat.

Tarife :
CAMERA DUBLA - 120 RON / 28 €
CAMERA SINGLE - 100 RON / 24 €
APARTAMENT - 220 RON / 52 €

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Complex Nordiana