Hotel Suisse

|

Hotel Suisse **

Adresă: Str. Jiului Nr.49, Sector 1
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 216 677375;+40 21 6677378

Fax: +40 216 677380

Web: www.hotelsuisse.ro

 

Descriere

Hotelul Suisse dispune de 25 de camere, patru dintre acestea avand doua paturi , noua camere au paturi duble si zece au paturi matrimoniale.

La Hotel Suisse puteti sa va relaxati urmarind emisiunea sau filmul preferat, toate camerele avand televizoare color cu telecomanda si difuzand o gama larga de programe locale (prin cablu) si internationale (prin satelit). Tot in dotarea standard a camerelor exista telefon si priza electrica (220V) astfel incat cei ocupati sa isi poata organiza un birou mobil.

Toate camerele Hotelului Suisse va ofera confortul pe care il meritati dispunand de aer conditionat si incalzire cu posibilitate de reglaj individual. Nimic nu va va reconforta mai repede decat o baie fierbinte, astfel incat baia/dusul din fiecare camera se va dovedi un alt detaliu placut pe intreaga sedere la Suisse.

Printre serviciile de cazare se regasesc si curatatoria si spalatoria.

Hotelul dispune de ascensor pentru cele 3 etaje.
Hotelul Suisse va pune la dispozitie un bar cu program non-stop.

Tarife:
Single: 40 EURO
Double matrimoniale/ twin: 50 EURO / 60 EURO
Triple: 70 EURO

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Suisse