Hotel K+K Elisabeta

|

Hotel K+K Elisabeta ****

Adresă: Str. Slanic Nr. 26, Sector 1
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 213 029280

Fax: +40 213 118632

Web: www.kkhotels.com

GPS: 44.434975 - 26.104749

 

Descriere

Situat în inima Bucureştiului, K+K Hotel central Bucuresti se află în vecinătatea principalelor obiective turistice şi de afaceri: universitate, vechiul centru comercial, centrul de afaceri, teatre, restaurante şi a celui mai faimos parc - „Grădinile Cişmigiu”.
Camere Business - K+K Hotel Bucuresti:
Încălzire şi climatizare cu reglare individuală, TV cu ecran plat, televiziune prin satelit cu canale internaţionale, linie telefonică directă, seif, minibar, facilitaţi pentru prepararea de ceai şi cafea, acces gratuit la internet de mare viteză prin LAN, sistem de închidere cu cheie electronică. Baie modernă, cu uscător de păr, oglindă cosmetică şi încălzire prin pardoseală. Camere pentru fumători - la cerere.

Camere Executive - K+K Hotel Bucuresti:
Camere spaţioase, TV cu ecran plat, televiziune prin satelit cu canale internaţionale, încălzire şi climatizare cu reglare individuală, linie telefonică directă, seif, minibar, facilitaţi pentru prepararea de ceai şi cafea, acces gratuit la internet de mare viteză prin LAN, sistem de închidere cu cheie electronică, spaţiu de lucru (birou cu sistem de iluminare şi telefon). Baie complet echipată, cu încălzire prin pardoseală, uscător de păr, oglindă cosmetică, halat de baie şi papuci. Cameră pentru fumători - la cerere. Plus: 1 sticlă de apă minerală "din partea casei" la sosire.

Servicii:
Bar si Bistro, Spa, Lounge, Sali de conferinta, Parcare, Check-in, Room-Service, Spalatorie, Servicii de concierge.

Tarife :
Cameră Classic pentru 1 persoană: 253.00 EUR
Cameră Classic pentru 2 persoane: 275.00 EUR
Cameră Executive pentru 1 persoană: 280.00 EUR
Cameră Executive pentru 2 persoane: 302.00 EUR
Supliment cameră triplă: 55.00 EUR

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel K+K Elisabeta