Hotel Carmen

|

Hotel Carmen **

Adresă: Str. Mihail Saulescu Nr. 121
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 456517;+40 268 456656

Fax: +40 268 455426

Web: www.carmen-ana.ro

 

Descriere

In aceasta frumoasa statiune montana se afla amplasat Hotel Carmen cotat la 2 stele, ce dispune de un numar de 44 de camere.

Serviciile oferite sunt de o calitate superioara majoritatii hotelurilor de aceeasi categorie. Hotel Carmen va pune la dispozitie parcare, room service, cofetarie, restaurant,terasa, sauna, sala fitness, farmacie, sala de conferinte, laborator produse de patiserie si cofetarie, coafura, frizerie si nu in ultimul rand linistea de care aveti nevoie.

Restaurantul Carmen are o capacitate de 150 locuri, completat de o terasa de 50 locuri, pe timp de vara. Este deservit de personal cu înalta instruire, cu un bucatari specialisti atat in bucataria traditionala romaneasca cat si în retete internationale. Dotarea restaurantului este de calitate ridicata: instalatie de sonorizare de înalta fidelitate, aer conditionat, iluminat ergonomic.


Tarifele noastre:

Datorita fluxului de turisti mare, preturile noastre variaza intre : 82.55 RON / camera si 155 RON / camera in cursul saptamanii si in weekend.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • FitnessFitness
  • SaunăSaună
  • MasajMasaj
  • BiliardBiliard

Galerie Foto

Hotel Carmen PredealHotel Carmen Predeal / 1Hotel Carmen Predeal / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Carmen