Hotel Diana

|

Hotel Diana ***

Adresă: Str. Calea Moldovei Nr. 80
  Bistriţa, jud. Bistriţa-Năsăud, Romania

Telefon: +40 263 231960;+40 263 231961;+40 263 231962

Fax: +40 263 231961

Web: dianahotel.ro

 

Descriere

Hotelul este situat pe DN 17 Km 64 + 600 la intrarea dinspre Vatra Dornei, la mai putin de 1,5 km de centrul orasului, intr-o zona linistita si deosebit de frumoasa.

Facilitati generale:
- Restaurant
- Sala de conferinte
- Sauna si jacuzzi
- Spalat / calcat
- Acces internet
- Parcare proprie

Facilitati camere: televizor, minibar si telefon cu acces international

Tarife:
Camera single** : 80 RON
Camera dubla** : 100 RON
Camera single***: 115 RON
Camera dubla*** : 150 RON
Camera tripla***: 170 RON
Apartament:225 RON

*cu mic dejun (15,00 ron) si taxe incluse

Facilităţi

Servicii

Restaurant, Sala de conferinte, Sauna si jacuzzi, Spalat / calcat, Acces internt, Parcare proprie.

Obiective turistice

Potentialul turistic al judetului Bistrita-Nasaud este extrem de bogat. Zona montana este vizitata de turisti care iubesc drumetiile, odihna si sporturile. Zona carstica a Muntilor Rodnei include cateva pesteri de o mare valoare speologica: Pestera Zanelor, Pestera Izvorul Tausoarelor (cea mai adanca pestera din Romania), Pestera Jgheabul lui Zailan. Puncte de interes turistic sunt, de asemenea: statiunea Sangeorz-Bai cu ape minerale medicinale si de masa, zona Piatra Fantanele cu castelul-hotel "Dracula", zona Colibila cu lacul artificial si barajul situat pe raul Bistrita, Valea Vinului, Parcul Dentrologic Arcalina cu numeroase plante autohtone si exotice si Iezerele Bumbaiescului, Lacurile Taul Petros, Taul Lala Mare. In judet se gasesc, de asemenea, numeroase monumente istorice si arhitecturale. Interesante descoperiri arheologice pot fi vizitate la Ardan, Bistrita, Coldau, Dumitrita, Saralel cat si ruinele cetatilor Ciceu si Rodna. Printre monumentele arhitectonice ale judetului mentionam bisericile de lemn de la Sarata, Silivasu de Campie, Spermezeu, Salcuta, Tigau, Zagra, bisericile evanghelice de la Herina, Dipsa, Bistrita, Casa Argintarului, cat si zona 'Sugalete' datand din secolele XV-XVI.

Sală de conferinţe

Hotelul Diana dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 200 de locuri avand toate dotarile necesare.

Restaurant

In restaurantul cu o capacitate de 250 de locuri, puteti gusta din delicioasele preparate cu specific local românesc si international, realizate de maestrii bucatari sau puteti degusta savuroasele vinuri oferite de cele mai renumite podgorii românesti. Pentru intilnirile mai intime sau de afaceri va stau la dispozitie saloane - separeu si o sala de conferinte cu o capacitate de 200 de locuri. Barul cu program nonstop si terasa va ofera o gama variata de bauturi fine si cocteiluri. Pe linga o parcare de 100 de locuri, cu paza permanenta, hotelul mai dispune si de sala de fitness, sauna si un salon de masaj.

Împrejurimi

Orasul Bistrita este acesibil din toate directiile prin intermediul numeroaselor cai de comunicatie rutiere modernizate precum si pe calea ferata. Este traversat de DN 17, Dej - Vatra Dornei, din care se ramifica spre SE drumul judetean DJ 161A spre Budacul de Sus si obarsia vaii Budacului (in muntii Calimani). La iesirea din oras, spre N se ramifica catre Nasaud DN 17C. Prin ramificatia drumului national DN 15A de la E de Saratel, Bistrita se leaga de Reghin, Targu-Mures, Toplita si Gheorgheni. Pe calea ferata Bistrita se leaga de "Valea Bargaielor" iar prin nodul feroviar Saratel, de Dej, Cluj-Napoca, Deda, Toplita, Brasov, Bucuresti.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune InternetInternet
  • Servicii de spălătorieSpălătorie
  • Servicii călcat haineCălcat haine

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • SaunăSaună
  • JacuzziJacuzzi

Galerie Foto

Hotel Diana BistriţaHotel Diana Bistriţa / 1Hotel Diana Bistriţa / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Diana