Nu exista poza

|

Hotel Celly ***

Adresă: Autostrada Bucuresti-Pitesti Km. 110
  Pitești, jud. Argeş, Romania

Telefon: +40 248 208500;+40 248 208512

Fax: +40 248 208505

Web: www.hotelcelly.ro

 

Descriere

Hotelul Celly este situat la marginea oraşului Piteşti şi oferă camere izolate fonic la doar 2.4 km de centrul oraşului. Hotelul beneficiază de un restaurant, bar şi Wi-Fi gratuit.

Servicii
room service, prânz la pachet, transfer de la/la aeroport, recepţie deschisă nonstop, spălătorie, lustruire pantofi, săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator

General
ziare, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu handicap, camere izolate fonic, încălzire, aer condiţionat, zonă pentru fumători

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Celly