Hotel Coandi

|

Hotel Coandi ***

Adresă: Calea Romanilor Nr. 47
  Arad, jud. Arad, Romania

Telefon: +40 257 287777

Web: www.hotelcoandi.ro

 

Descriere

Hotelul Coandi din Arad, situat chiar pe vechea granita dintre Ardeal si Banat este prin pozitia excelenta un hotel ideal pentru calatorii de afaceri.

Dotat cu camere spatioase, restaurant de exceptie, internet wireless si teren de tenis, poate fi considerat o baza confortabila pentru a stabili legaturi intre Vestul Europei (prin Ungaria) si orice loc din Transilvania sau Romania.

Facilitati camere:
Aer conditionat, Mini bar, Seif, Telefon international, TV conectat la satelit, Acces internet, Sistem incendiu.

Facilitati generale:
Aer conditonat, Seif, Tv satelit, Telefon international, Minibar, Room-service, micul dejun inclus, Acces Internat, sistem incendiu, Sala de conferinte, Teren de tenis, piscina, Garaj acoperit.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Coandi