Hotel Dragana

|

Hotel Dragana **

Adresă: Str. Alexandru Sahia Nr. 20
  Cugir, 515600, jud. Alba, Romania

Telefon: +40 258 751980

Fax: +40 258 750315;+40 358 814408

Web: www.dragana-touring.ro

 

Descriere

Hotelul Dragana Cugir ofera atmosfera perfecta pentru calatorul decis sa ii treaca pragul. Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobra, dar in acelasi timp calda, menit a facilita calatoria catre un timp al opulentei si stralucirii, sunt motive suficiente pentru a sustine cele doua stele inscrise pe frontispiciul hotelului.

Hotel Dragana Cugir reuneste intr-o ambianta reconfortanta si selecta toate ingredientele pentru cazare Cugir Judetul Alba. Profesionalismul seviciilor precum si personalul dedicat satisfactiei clientului sunt doar cateva din calitatile care ne reprezinta si ne recomanda ca un hotel de 2 stele. Avand la dispozitie un restaurant, sala de conferinta, salon de infrumusetare precum si toate facilitatile necesare relaxarii, suntem alegerea dumneavoastra ideala pentru cazare in Cugir, judetul Alba.

Tarife:

Camera Single 1 persoane 71.00 RON
Camera Double 2 persoane 92.00 RON
Camera Tripla 3 persoane 112.00 RON

Camere

Descriere (dotări)

Camera Single - 71 RON Camera cu doua paturi - 92 RON Camera cu trei paturi - 138 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Dragana