Hotel Mezotermale Palace

|

Hotel Mezotermale Palace ***

Adresă: Str. Principesa Elena, Nr. 1
  Venus, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 731205

Mobil: +40 733 110088;+40 722 305696

Fax: +40 241 732035

Contact: Ion Lucian

Număr camere: 52 camere duble

Web: www.palacehotel.ro

 

Descriere

Hotelul este situat pe plaja Statiunii VENUS si pe malul Lacului Mangalia, este clasificat la categoria 3 stele Hotel si este deschis tot anul, NON STOP.

Camerele ofera o priveliste superba asupra marii si a lacului, sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, demifotolii, minibar, cablu TV, internet, telefon, baie proprie , balcon, incalzire centrala si aer conditionat. Hotelul mai cuprinde trei baruri, restaurant, piscina, parcare.

Hotelul mai cuprinde trei baruri, restaurant, doua piscine, sase sali de conferinte cu o capacitate totala de 400 de locuri, parcare si o imensa curte proprie.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Mezotermale Palace